Guess who’s Back?   8 comments

Azi, 22 septembrie, am revenit pe blog, cu gândul de a mai aşterne aici câte ceva nesemnificativ, ori de câte ori voi dori şi voi simţi nevoia. Am dus puţin dorul scrisului pe blog, dar am fost cuprins de febra începerii şcolii ( clasa a 12-a băăi :-s ) şi na, înţelegeţi.
E de menţionat faptul că unii mi-au oferit nişte cadouri pe blogurile lor şi ar fi nepoliticos să nu le menţionez măcar numele : Grivie şi PictezIdei. Vă mulţumesc şi mă scuzaţi de întârziere.
Doi la mână, de vreo două săptămâni am început şcoala de şoferi şi eu. E ok, înţeleg şi sâmbătă dau pretestarea :D. Plus că sunt extrem de nerăbdător să încep condusul. Aşa că dacă vedeţi pe stradă un Logan roşu, cu „Şcoala” scris sus şi îndreptându-se spre voi cu 100km/h, să ştiţi că aţi murit din mâna mea, staţi liniştiţi :)).
În altă ordine de idei, am început să mănânc cam numai în oraş. Bine, n-ar fi nicio problemă, numai că monetarul în perioada asta cam scade substanţial. Au fost şi cheltuieli masive începând cu 1 septembrie, aşa că cine binevoieşte să mă ajute să mă descurc şi eu în viaţă, să nu ezite să sune la numărul de telefon afişat pe ecran şi să doneze cel puţin 5 euro. Tariful este normal :)).
A, să vorbim puţin şi despre tensiunea şi responsabilitatea care apasă din ce în ce mai tare pe umerii mei anul ăsta. „Academie” scrie pe mine, deci trebuie să trag tare, să nu mai trag mâţa de coadă, că în ultimii 3 ani cam asta am făcut. O să mă apuc de invăţat, dar nu acum, mai târziu :D.
Cam asta e tot până acum, în linii mari. Pentru cei pe care îi enervam cu blogul, îmi pare rău, dar trebuie să mă suportaţi în continuare, Myhu’s back! b-) . Pentru cei ce apreciază ce scriu şi ce gândesc, bine v-am regăsit!

Enjoy! :*

Reclame

Posted Septembrie 22, 2010 by myhu in septembrie 2010

8 responses to “Guess who’s Back?

Subscribe to comments with RSS.

  1. cum zici u…ofiterule:D:*

  2. bafta la pretestare varu!te astept in randul celor care au permis:D;))

  3. buna 69..ce faci mha?:)):)))

  4. vezi tuuu :o3 cu 100km/h nu poti merge, nici macar in afara localitaaatiiiiii [-(

  5. Ba eu ma bucur ca ai revenit, in primul rand. Mai am si eu ce sa citesc. In al doilea rand, termina odata cum condusul ala si pune mana si invata daca vrei sa fim colegi la anu’, ca e mult de tras.
    In alta dezordine de idei, bafta multa si deja binecunoscutul :” Salut Myhu! „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: