Last year   7 comments

Da, după vacanţa asta, care presimt că va fi foarte scurtă, va urma un an greu, dar totodată distractiv, din punct de vedere al mersului la şcoală (sau nu) şi al multitudinii de materii cărora nu li se va mai da o importanţă deosebită.
E ultimul an când poţi să te simţi în largul tău, pentru că eşti cu colegii, iar ei ştiu de ce prostii eşti în stare, nu trebuie să te uiţi în stânga şi în dreapta ca să te asiguri că nu vede nimeni. Eventual, colegii pot deveni complici :D.
E ultimul an când profesorii din liceu ne vor mai preda. Nu va mai exista o „data viitoare” când vom râde cu/de ei, lecţiile vor fi din ce în ce mai spicuite, cu excepţia materiilor într-adevăr importante, gen română, istorie. Că tot veni vorba de BAC şi de a 12-a, în liceu nu vor mai fi prietenii/prietenele cu un an mai mare, mare pierdere. Ei ne mai sfătuiau cum să facem să scăpăm de la ceva, sau ne ghidau când le ceream ajutorul. Să nu mai zic că râdeam pe rupte cu ei. Legăturile astea odata ce se stabilesc, e greu să se mai rupă, vorbesc în general, despre prieteni, amici, oameni cu care ai băut cel puţin o bere sau un suc.
Postul ăsta se vrea a fi nostalgic, aşa că vă rog să vărsaţi o lacrimă pe tastatură, sau măcar un zâmbet ştrengăresc în amintirea liceului. Bine, la mine nu s-a terminat. De abia de-acum începe „showtime-ul”.
P.S.: Încerc să fiu cât mai succint în posturi, ştiţi voi, vorba multă, sărăcia omului.
Enjoy! >:D<

Reclame

Posted Iunie 29, 2010 by myhu in iunie 2010

7 responses to “Last year

Subscribe to comments with RSS.

 1. [i-auzi la el,e suparat p mn:))iti dau comm sa ma revansez:D ]
  presimt ca o sa treaca foarte repede clasa a XII-a,nu numai vacanta.dar sper sa fie un an frumos.

 2. Mai e ma destul din vara asta! 2 luni!! Acum ca ai scapat de examen poti sa stai aiurea si sa faci numai tampenii si o sa vezi ca o sa ti se para destula!
  Iti dai seama ca anul viitor o sa vina lumea la noi sa ne intrebe lucruri, sa ii sfatuim si toate cele. O sa ne simtem bine ma! Sunt sigur!

 3. am stricat tastatura de atatea lacrimi :))
  acu pe bune … va asteapta un an calumea

 4. Deeeeci…deja iti vad fata…te simti bine ca vezi acest comment?:))) simte-te maa ca e o onoare…clsa a 12-a o sa fie minunata..::>:>:>…si in noapte asta viiiine!=))

 5. uuuu, ti-a dat Tomy comm!:x:))
  bai, vara asta daca nu te-ai duce si tu asa de des la tara ne-am distra impreuna, dar tu vrei sa te autoexcluzi, ceea ce e o calomnie, blasfemie:))

  vreau doar mare si preSIMT ca o sa fie superb!:x
  daca eu zic ca asa va fi, asa va fi! B-)
  app, inafara ca sunt boss si ca stiu tot, am fost si primar, mai am doar presedinte, dar o sa ma razboiesc cu cumatru meu din M6 si n-as vrea asta!

  deci, o vara cat se poate de minunata si White Horse, here we come!:x

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: